11. When it's wrong but feels right

 
Fuck...
"Förlåt" säger jag bara och ger honom en snabb oskyldig blick. Då märker jag att han inte har tröja. Jag måste verkligen gå! Jag tar ett steg bort från honom men en stark hand tar tag om min handled så att jag blir tvungen att vända mig om. Som jag trott var det Justin och han tittar på mig med ett par nästan busiga ögon.
"Varför så bråttom?" säger han med ett leende och jag märker direkt att han inte är nykter alls. Jag vet inte vad jag ska svara. Om vi varit ihop skulle jag bli ganska irriterad och sagt Justin.... Men nu är mina läppar som ett streck.
"Kom" säger han precis med samma tonfall Tyra haft innan när vi sprungit mot dansgolvet där jag står just nu.
 
                                            " C o m e  o n "
 
Jag känner igen det där tonfallet. Det betyder=inte bra men ändå blir jag tvungen att följa efter honom. Men vart är hans flickvän? Borde hon inte vara här? Desto mer jag tänker på det desto mer vill jag härifrån. Dirkret försöker jag slita mig loss men hans grepp blir bara hårdare så jag ger upp och småspringer efter honom som går ovanligt långa, snabba steg. Den här gången kliver många undan när vi joggar fram. Förut hade alla struntat i mig och några ställt sig i vägen för skojjs skull.
När han stannar står vi fortfarnade på dansgolvet. Jag fattar inte varför han fört mig hit, gud, han borde vara väldigt full. På tal om full ger han mig en shot och dricker upp sin egen i ett svep. Jag testar den och gör direkt en grimas. För stark för mig. Men jag tvingar i mig allt ännu en gång ikväll. Nu blir jag mer yr än förut men på ett annat sett. Som om jag tappat sinnet. Som om jag var en fjäder som var fri och kunde göra vad den ville.
Min sjäv hade gått och en annan kommit in. En mer hardcore och pirrigare än den riktiga jag.
Shit....jag är också full. Jag hör hur låten ändras till en mycket mer ''piggare'' låt vilket får många att jubla. Även Justin och jag hänger med eftersom jag inte bryr mig längre om att jag är med någon som jag kännt men förrändrats och kan vara kriminell. Han skrockar och börjar dansa och innan jag vet ordet av gör jag det med. Musiken slingrar sig runt mig och tar över mina kroppsdelar. Jag och Justin. Det känns konstigt nog bra. Väldigt bra. Bättre än det borde. Jag känner mig bäst. Av alla tjejer på den här festen valde han mig. Nästan i alla fall. 
Sen gå han närmare, och närmare och granskar min kropp då och då från topp till tå. Sen kommer hans armar närmare, och närmare min midja och snart snuddar våra näsor mot varandra. Jag får en nyfiken känsla och fjärilar i magen. Så jag lägger armarna om hans nacke och han säger absolut inte imot. Istället flinar han. Utan att jag märker glider hans händer sakta, sakta ner och snart märker jag att dom inte är vid mina höfter längre utan på min rumpa. Jag tänker säga emot men det är försent. Just då tar han chansen när min mun är öppen att kyssa mig. Det blir inte en mjuk och härlig kyss utan en fylld av lust och kraft. Det är ''skönt'' men då kommer min själ tillbaka och vet att det är helt fel. Hysteriskt skjuter jag honom ifrån mig. Han ser på mig med ett förvånat leende innan jag tar sats och springer därifrån. Den här gången är han för långt bort från mig att stoppa mig. Jag kommer ut från dansgolvet snabbt och känner mig fort tryggare. Utan alla dessa människor.
Jag pustar trött ut och drar en svettig hand genom mitt hår.
Jag vill definitivt inte stanna kvar i det här knasiga huset längre. Jag ser Ryan och tänker fråga honom vart Tyra är men då hittar jag henne med hennes tunga långt ner i hans hals. Jag suckar irriterat och går härifrån. Ett stön flyger ur mig. Ett argt stön. Då märker jag stanken av alkohol. Och det kommer från  m i n  mun. Jag öppnar min väska och tar en minttablett. Antagligen kommer det inte fungera men jag har inget bättre alternativt.
Samtidigt fiskar jag upp min mobil och ringer taxi nummret. Jag behöver vänta i 20 minuter och då hinner klockan bli 9. Tiden går långsamt..tänker jag. Men efter en stunds väntan parkerar den vid ingången och jag hoppar in. Jag informerar adressan och hon nickar kort innan hon kör iväg.
Hon har kort nästan silvrigt hår och solglasögon på även fast det blivit ganska mörkt. Hon har även en kavaj på sig samt leopard leggins. Hon har även en mössa som är trasig vid kanten. Inte världens bästa look men jag orkar inte bry mig.
Det går fort och snart är taxin parkerad utanför mitt hus. Tyvärr måste jag betala den här gången och blir av med alla pengar jag hade med mig. Jag kommer på att jag glömt nycklarna så jag blir tvungen att ringa på. Men innan plockar jag upp min mobil ur fickan och klickar mig in på kameran. Jag vänder den så att jag ser mig själv och blir missnöjd med hur jag ser ut. Jag ser ut som ett monster. Hur kunde Justin gilla detta. Detta är inte mänskligt. Jag försöker rätta till mitt hår och makeup så bra som möjligt och blir nöjd med resultatet.
"Nu ser jag i alla fall inte ut som en utomjording." säger jag uppmuntrande för mig själv.
Mamma öppnar till slut och välkommnar mig med ett leende.
"Hejsan! Jag har sakn....men vad har du på dig?" undrar hon. Jag (som fortfarande inte är helt nykter) vet inte ens själv så jag säger. "Jag vet in...jag menar, jag lånade dom av Tyra när vi provade alla hennes kläder, måste ha glömt ta av den" räddar jag mig själv med ett brett oskyldigt leende. Som tur är tror hon mig.
"Okej då, men du måste ge tillbaka den imorgon, vi ska inte ha en sådan vulgärt i vårt hur" säger hon med en suck och jag himlar med ögonen.
"Kom igen, det var inte som om jag skulle på någon fest" ljuger jag muttrandes. Jag hör hur hon stampar iväg till köket där hon oftast brukar sitta eller laga mat som vanligt. Såklart springer jag upp till mitt rum och känner en lättnad rysning. Jag hade klarat det. Gått till partyt, slingrat mig förbi Justin, och sedan min mamma.
Konstigt att hon inte kände den starka lukten om mig men hon är antagligen för förkyld. Hon har varit det i nästan en månad och det har kommit och gått hela tiden. Hon vägrar att gå till doktorn efter hon bara tror att hon stör dem som har viktigare saker för sig och att det säkert kommer försvinna vilken stund som helst.
Först ryckte jag på axlarna men nu tycker jag att det är på tiden att hon borde åka dit.
Jag går till badrummet och känner hur mina ögonlock blir tyngre och tyngre. Jag har lust att lägga mig ner på golvet och sova i tusen år men istället tvingar jag mig själv att skvätta kallt vatten på mitt ansikte och ta på mig pyjamasen. Antagligen har sminket kletat ut sig på grund av sköljningen men det får jag fixa imorgon.
Jag tänker borsta tänderna men orkar verkligen inte så jag skippar det. Det är bara en kväll ju!
Sen faller jag ner på sängen i en djup sömn.

Så himla orolig för det här kapitlet asså. Känner mig obekväm till och med nu när jag sitter och skriver det här! I alla fall kommentera vad ni tycker, vill höra era reaktioner...

10. Live while were young

 
Nästa gång vaknar jag tidigt och stannar inte kvar i sängen utan flyger upp. Idag var en viktig dag, jag skulle till skolan och sen till en fest. Som tur är jag pigg och går mot garderoben. Jag tar på mig ett par tajta jeans och en tröja samt strumpor och smycken innan jag sätter fart mot köket. Där möter jag mamma som sitter och dricker sitt te i lugn och ro. Vi chattar en stund tills både hon och jag är klar. Sen går jag på toaletten och gör allt jag ska. Jag tänker på schemat idag. Matte, engelska..hemkunskap...lunch....musik......kemi. Typiskt! Jag har prov idag..öh, yolo eller hur? Jag greppar tag om min väska och går till mamma som plockar ihop sina grejer.
"Kan du stjusa mig ida?" undrar jag och hon nickar nästan ivrigt.
"Såklart! Jag börjar senare" svarar hon och ger mig ett snabbt leende som jag besvarar stort.
När vi åker till skolan är det knäpptyst vilket är skönt och avkopplande. Varje gång mamma försöker starta ett samtal slutar det med ett aa, mm eller bra.
 
Skoldagen slutar snabbare än väntat men provet var lika svårt som jag trott. Kommer antagligen få e...eller f..
Tanken gör mig nervös så jag försöker ruska bort den genom att vända mig mot Tyra.
"Kan jag få låna några av dina kläder för festen?" frågar jag.
"Såklart! Kommer du hem till mig direkt?" undrar hon och jag nickar.
"Självklart"
Vi slutar klockan 4 och partyt börjar klockan 7 vilket betyder att vi har gott om tid. Vi kommer fram snabbt och springer direkt mot hennes rum som vanligt där vi redan börjar fixa oss. Men Tyra är mest uppspelt. Hon rabblar upp alla saker vi måste hinna med o göra. Först föser hon in mig i duschen och tvingar mig att göra det. Efter det är det hennes tur och medan hon gör det går jag igenom alla kläder hon har tills jag hittar en fin tröja utan axelband och ett par tajta jeans. Efter det slänger jag mig i sängen och spelar spel på min mobil. När Tyra kommer ut från badrummet ser hon chockat på mig och skakar sedan på huvudet med en djup suck.
"Jag hittade ett par kläder!" Säger jag och pekar på stolen där jag lagt dom.
"what!?" utropar hon och springer dit.
"Skräp! Hur ska du kunna ha på dig det där?"
"Förlåt då" mumlar jag och himlar med ögonen mot henne. Hon ignorerar mig och går in i hennes walk in garderob och kommer ut med en kort svart klänning med läder detaljer.
"Det där är något en hora skulle ha på sig men aja" suckar jag. Tyra ger mig en förvånad blick.
"Tack då" säger hon bara men vet att jag skämtar.
Efter det går vi och sminkar oss. Tyra sminkar mig och jag henne. Jag måste medge att jag är usel på att sminka mig (och någon annan) men idag var jag faktiskt ganska bra!
När vi är klara så fixar vi håret. Jag lockar det lätt med stora lockar men gör så att det ser neutralt ut medan Tyra gör likadant fast med små lockar.
Sen är det äntligen dags att byta om samt sätta på accesoarer. Jag tar bara ett halsband vilket Tyra också gör sen är vi klara. 
Då är klockan redan 6. Allt verkade gå mycket snabbare, tänker jag.
"Vi kan äta nu?" undrar Tyra. Jag nickar.
"Starbucks?" frågar jag och Tyra härmade samma sak som jag gjorde.
Med det klart åker vi dit. När vi kommer fram så beställer vi varsin bulle och kaffe och äter upp det snabbt. Vi blir klara fort så vi bestämmer oss för att gå runt lite i centrum. Vi kollar butiker och sånt och konstigt nog köper vi inget.
Till slut blir klockan tjugo i och vi ringer en taxi som kommer så fort så du inte ens hinner vissla.
Vi hoppar in i den och Tyra informerar chauförren om adressen. Vi båda sitter där bak eftersom vi tycker chaufören ser ganska läskig ut. Han ser gammal ut men jag tror inte han är det egentligen, vet inte kanske 40? Han har långt vitt skägg som sitter ihop med hans vita mustach. Han har inget hår och har en gammal brun läderjacka samt ett par slitna brallor. Han påminner faktiskt om jultomten.
När vi äntligen kommer fram hör vi redan hur musiken donar högt i högtalarna. Man kan höra många människor jubla, skratta, skrika och sjunga.
"Och jag som trodde vi var tidiga" viskar Tyra när vi klivit ur. När jag kastar en blick bakåt har taxin redan försvunnit.
"Vi betalade inte" kommer jag på.
"Shit....." säger hon men snabbt sprids ett svagt leende på hennes läppar.
 
 
                          " C r a p "
 
"Kom igen!" vi går mot byggnaden och vid dörren står en muskulös vakt.
"Tyra...Campbell och detta är Noelle Stanford" säger Tyra till vakten. Han går igenom den långa listan.
"Bara ditt namn står på listan" säger han och nickar mot Tyra. Hans röst är mycket mörkare än jag trott och den låter verkligen skrämmande men Tyra verkar inte ett dugg rädd.
"Inte? Det måste vara något fel, hon är Justin Bieber barndoms..." hon avbryter meningen blixtsnabbt när Ryans huvud sticker ut genom dörren. Han har en okänd dryck i handen och kollar konstigt på vakten.
"Känner du dessa flickor?" undrar vakten och Ryan ger honom samma blick. Som om han skojjar.
"Självklart, kom in" säger han och vänder blicken mot oss och vi följer efter honom. Jag vågar inte ge vakten en endaste blick. Medan vi går ser jag massor av människor hångla, bli fulla, prata och ge oss nyfikna blickar. Jag tror till och med att jag såg en kändis genom folkmassan men det är ju Justin Biebers party. Vi till vardagsrummet och en servetris går runt med dryckor. Tyra tar en snabbt och Ryan ger en till mig.
"Smaka" säger han. Jag tar emot den tacksamt och provar. Det smakar starkt av alkohol. Men Tyra verkar helt oberörd så varför ska jag va det?
"Jag ska gå och hälsa på flera men vi ses snart" säger han och skyndar mot hallen igen. Jag vänder mig om mot Tyra.
"Vad håller vi på med?!" Jag känner mig obekväm. Jag hatar att vara på partyn. Jag känner inget och det är alldeles för högt för mina öron.
"Slappna av tjejen" säger hon som om hon läst mina tankar. "Vi har kul!" Hon har tydligen druckit upp allt ur glaset eftersom hon kastar iväg den på golvet nånstans. Jag bestämmer mig för att göra samma sak så jag dricker upp är vätska som fanns i glaset och slänger den. Det var ingen smart idé för att jag känner redan hur yr jag blir.
"Vi går mot dansgolvet!" tjuter hon och fångar min hand innan hon springer dit. Jag vill inte göra det här.
När vi kommer dit vet jag inte vad jag ska göra. Jag kan ju dansa men inte som alla andra gör. Jag kollar på Tyra som släpper loss och jag försöker härma hennes steg. Jag vet inte om det funkar bra men det verkar så. Jag känner ständigt personers kroppar som snuddar vid min och det känns annorlunda. Inte bra...dåligt.
"Kolla!" ropar Tyra och pekar mot något som jag inte kan se. Snart springer hon dit.
"Hon har blivit full" säger jag lågt för mig själv och springer efter henne. Det måste ha varit något annat i hennes plastmugg. Svagt ser jag henne och jag knuffas och nästan ramlar flera gånger medan jag försöker ta mig förbi alla. Det är alldeles för mycket folk här inne. Till slut ser jag inte henne alls och ger upp. Jag stannar och pustar ut. Alla hoppar runtomkring mig och jag börjar må dåligt. Jag börjar må illa och det känns som om jag kommer svimma vilken sekund som helst. Jag backar och tror att jag kommer ramla när en kropp fångar upp mig.
"Nämen hej" säger personen och jag vet exakt vem det är.

Julen är här!

 
God jul allihopa!!!
Tänkte lyxa till det lite genom att ge er en julklapp (ett nytt kapitel) men som vanligt är jag sämst och har inte det redo...
Men kapitlet kommer antagligen komma upp någon gång imorron så oroa er inte för mycket =>
Puss & kram till er alla!

9. Bad boy

 
" J a g   h a r   n å g o  t    v i k  t i g t   a t t  b e r ä t t a . . . "

Tyras blick går från nyfiken till nästan skrämd.
"Berätta" säger hon mjukt.
"Justin är ingen bra kille" får jag bara fram.
"Va?" undrar hon.
"Jag sa att Justin är ingen bra kille" upprepar jag.
"Jag hänger inte med nu. Vad menar du?" frågar hon som om jag vore mentalt sjuk.
"Jag tror att han gör kriminella saker" mumlar jag. Tyra skrockar.
"Lura mig inte" fnissar hon.
"Jag luras inte!" jag ger henne ett allvarligt ansikte som smittar av sig på hennes.
"Skojjar du inte?" svarar hon chockad. Jag ruskar på huvudet.
"Jag hörde honom snacka med ett par killar och det lät som om de gjorde någon sorts ''handel''" säger jag oroligt.
"Droger?"
"Kanske, men det lät mer som metall.....typ...vapen" hon ser förvånat på mig.
"Du skämtar" viskar hon för sig själv. "Men Ryan då?"
"Han är nog också med i det" säger jag.
"vad ska jag göra. sluta träffa honom" hennes röst darrar.
"Har du märkt något? Du vet, misstänksamt?" Hon skakar på huvudet.
"Men vänta" hon hejdar sig. Sedan tittar hon ner i sitt knä tveksamt. "När jag kom så fipplade han med nått och blev jätte irriterad när jag sa att dörren var öppen" avslöjar hon. "Och så har han fått meddelanden hela tiden på mobilen"
"Skumt" håller jag med henne. Riktigt skumt.
"Jag måste gå" ursäktar hon sig. "Mat" sen stänger hon av samtalet och går offline. Jag suckar. Kan det vara sämre? Tror knappast det. Jag putar med läpparna och slår igen datan.
Jag märker hur jag inte ätit något av pankakorna och har tappat aptiten så jag går till köket och slänger det.
Vad ska jag göra nu? Jag kommer inte på något. Jag vill bara prata med Tyra. Jag känner mig olycklig och ensam. Jag bestämmer mig för att ta en tupplur och kryper ner under täcket.
Nästan automatiskt börjar jag tänka på ingen mindre än Justin Drew Bieber. Tänk om de verkligen sålde droger eller vapen. De kanske sålde både och. Dom kanske inte ens sålde det utan var eller rättare sagt  ä r  krimminella ''kompisar''. Alla dessa tankar...
Jag vrider och vänder mig i sängen och känner mig plötsligt inte ett dugg trött. Jag suckar och ger upp men innan jag vet ordet av har jag somnat ändå.
När jag vaknar igen har mamma precis klivit in i huset. Det betyder att klockan är runt 5 på eftermiddan. Jag far upp ur sängen och joggar nerför trapporna för att möta mamma.
"Hejsan!" hälsar jag glatt och försöker inte låta uttråkad.
"Vad är det med dig gumman?" undrar mamma med ett bekymrat ansiktsuttryck.
"Vad pratar du om?" frågar jag tillbaka.
"Kolla på dig själv! Du ser hemsk ut" jag ska precis säga ett sarkastiskt tack men istället springer jag mot toaletten. Mina ögon är röda och jag har stora blå påsar som hänger under mina ögon.
"Hur har det här hänt" mumlar jag och gör en bulle på mitt huvud.
"Jag vet inte" säger jag när jag möter mamma på väg mot köket igen.
"Är du säker?"
"Ja, jag gick och la mig för att jag behövde vila" svarar jag och hon rynkar ögonbrynen.
"Märkligt" säger hon bara och jag nickar. Mycket underligt. "I alla fall har du lust att äta något?"
"Det är det sista jag vill göra" suckar jag och mamma gör detsamma.
"Det ska jag" säger hon.
"Vill du ha sällskap?" undrar jag för att vara artig.
"Det behövs inte gumman, kila iväg du" ler mamma åt mig.
"Ok" Jag går till datan ännu en gång och tänker på Justin igen. Varför måste jag tänka på honom hela fkn tiden. Varför kan jag inte tänka på skolan som vanliga tonåringar gör. Menlingslöst, jag är meninglös, allt är meningslöst.
Är det sant...saknar jag verkligen honom? Jag vill ärligt talat inte veta svaret. Istället loggar jag in på skype och hittar massor av meddelanden från Tyra.
 
Heej! <3
Help, Ryan ringer :O
Han vill att vi ska möta honom imorgon
För hans party!!!
Hallå
Aja, vi ses sen

Jag läser meddelanderna gång på gång tills jag till slut fiskar upp min mobil. Jag knappar in telefonummret och det börjar ringa.
"Noelle!" tjuter hon glatt.
"Tyra!" härmar jag henne ironiskt. "vad sa du?"
"Att jag ska ringa senare" svarar hon och låter allarligare. "Vad ska jag säga?"
"Inte vet jag!" säger jag och försöker tänka.
"Jag är med....är du?" undrar hon. Det kan bli farligt, det kan bli kul, det kan bli obekvämt, det kan bli normalt.
Alla dessa oroade tankar susar runt i mitt huvud och tiden står stilla i min värld. Som om jag ska välja mellan ett livsviktigt val.
"Jag är med"
Och där gjorde jag ett av de sämta valen någonsin.

som vanligt kommer kapitlet sent men jag kommer inte kunna blogga så mycket de senaste dagarna eftersom jag har fullt upp. Vad tycker ni om tuffa Justin? Kommentera!

8. Dark secrets

 
"Noelle!" tjattrar Tyra glatt i mobilen. Jag gäspar och suckar sedan sömnigt.
Jag mumlar ett, mm.
"Ryan ringde mig. Han sa att vi skulle kunna åka till honom idag igen!" säger hon upphetsat. 
"Ledsen Tyra, men jag är sjuk" stönar jag och känner på min panna. Den är het. 
"Aha" Mumlar hon bekymrat. 
"Men det gör inget" svarar jag uppmuntrande. "Du kan ju fortfarande gå dit"
"Nä! Jag går ingen stans utan dig" skriker hon nästan. "jag är rädd..."
"Lugn Tyra, du klarade ju det förut" lugnar jag henne. Jag kan se hennes ansikte framför mig. Hur hon fuktar läpparna gång på gång för att komma på ett bra svar.
"Är du helt säker?" undrar hon med orolig röst.
"Absolut" nickar jag säkert.
"Okej.." mumlar hon och sen avslutas samtalet. Jag drar ett djupt andetag och rättar till mig. Det är ingen idé att somna om eftersom jag är vaken nu. När jag väl vaknat så somnar jag aldrig. Jag ställer mig upp och går mot min garderob. Jag väljer ett par pyjamas shorts och ett tunnt linne. Sedan springer jag ner till köket. Jag hittar direkt en lapp från mamma.
Ingen mat i kylskåpet. Kan du handla mat?
P&K //Mamma
Jag gör en grimas men jag har väl inget val. Så jag sätter fart mot trapporna upp till toan där jag borstar tänderna, kammar håret och andra vardagliga saker. Men jag skippar sminket. Jag ska ju bara till affären. Men jag byter självklart kläderna mot mina mjukisbyxor från hollister och en tunika. I'm ready to go, tänker jag glatt och lägger min mobil i fickan. Jag tar pengarna mamma lagt på bordet vilket är $20 (ca. 140 kr). Det ska nog räcka. Sedan sätter jag på mig mina sneakers och går ut. Jag tar ingen kofta/jacka eftersom det skulle vara alldeles för varmt. Men för säkerhetsskull tar jag med mig min hoodie.
Jag går raskt dit eftersom jag vet att det är långt att gå till den närmaste mataffären.
 Men konstigt nog tar det bara femton minuter att gå dit. När jag kommer in tar jag en korg och sedan hör jag ett par mörka röster. Jag känner igen en av dom. Justin.
Innan jag vet ordet av står jag bakom en vägg som skiljer mig från dem. Jag lyssnar noga vad dom säger.
"Deal?" hör jag en röst säga. Det låter inte som Justins alls.
"Visst, deal" hör jag Justin säga.
"Men berätta inte till någon bro" svarar en annan röst som är mörkast och sedan hör jag ett skramlande ljud men sen snabbt blir det tyst igen.
"Men jag måste dra" säger Justin.
"Vart i helvete är Ryan?" undrar mannen med den mörka rösten.
"Vet inte, med någon slampa eller något"
No he didn't......
Jag hör hur männen skrockar och sedan hur de går varsin väg. Jag står som paralyserad. Kommer Justin komma? Jag fiskar snabbt upp mobilen och låtsas kika Tyra. Jag hör hur någon går men det är definitivt inte Justin. Den här killen är ljushyad, har mörkt hår och ser ut som en bad guy. Jag kollar efter honom och han kollar bakom sig. Antagligen för att se till att ingen iaktog honom. Innan han hinner blinka tittar jag ner i telefonen igen. Sedan hör jag hur han går iväg.
Jag pustar ut och går mot ingången. Det var nära ögat, tänker jag lättat och går mot fruktsektionen.
Jag är trött och utmattad när jag kommer hem efter promenaden tillbaka. Påsen hade blivit rejält tung.
Jag ställer in allt på sin plats och tar fram pankakorna som får bli min lunch. Jag värmer flera stycken och medans jag väntar hämtar sirapen. Sen tar jag ut de varma pankakorna och häller massor av sirap.
"Mums" tänker jag och känner hur det vattnas i munnen. Jag greppar tag om en sked och sätter mig framför TVn. Självklart kommer ett dumt reality program upp så jag stänger av direkt och hämtar laptopen istället.
Jag glufsar i mig maten medans jag försöker logga in. När jag äntligen gjort det klickar jag mig in på Skype och ser att Tyra är online. Yess.
Precis när jag ska ringa gör hon det och jag klickar på den gröna svara ''knappen''.
Jag ser henne där hon sitter med sina hörlurar på med en läskburk i handen.
"Heeeeej!" ropar hon och jag vinkar åt henne. "Vad står på?" Hon märker mitt spända ansikte.
"Jo, Tyra" börjar jag. "Jag har något viktigt att berätta..."
_____________________________________________________________________________________________________
Heej allihopa! Är inte sjuk längre men fått en fläskläpp istället.... ;-( :-P
Kapitlet kommer lite tidigare och kände att ni förtjänade det! Lite kort och fort men jag hoppas att det inte är för många stavfel och att det går att läsa. Men iaf, kom ihåg att kommentera så ses vi snart.
P&K

7. When another chapter ends, a new one begins

 
 "Jag menar inte så!" utropar Tyra så fort hon sett min sorgsna blick.
"Jo" säger jag bara. "Jo, det gjorde du"
Hon öppnar munnen för att säga emot men det kommer inte ut något.
"Vad ska vi göra nu?" undrar jag istället och försöker mig på ett brett leende. Hon rycker på axlarna.
"Hur mycket är klockan?" undrar hon.
Jag låser upp min mobil.
"5" svarar jag. Hon funderar en stund.
"Vi kan shoppa.." föreslår hon. Jag nickar bara. Vi tar pengar så att det räcker och sedan är vi iväg igen.
Det är inte långt till köpcentret härifrån så vi går. Efter ungefär tio minuter är vi framme. Som vanligt går vi till Starbucks först där vi alltid brukar sitta för att tänka efter vart vi ska gå sen.
"Jag behöver nya underkläder" säger Tyra och nickar mot Victoria Secret.
"Aldrig!" utbrister jag. "Det får du göra med någon annan, som Ryan" skrattar jag och hon fnittrar till generat. Man märker att hon är helt förelskad i honom. Men är han det? Kanske. Jag minns att jag alltid försökte komma på vem han var kär i men han visade inga känslor alls.
Jag smuttar på den varma kaffen. Tyra är redan klar och väntar otåligt på mig. Jag är alltid så sölig när jag äter. Speciellt på morgonen....
"Kom igen" manar Tyra och jag fnissar.
"Visst" hon gör en glädjedans när vi går därifrån och en massa blickar hamnar på oss. Vilket gör så att mina kinder blossar upp. Jag hatar uppmärksamhet.
Jag föser henne framför mig och vi går in i den närmsta butiken. Forever 21. Hennes favoritbutik. Vi kommer därifrån efter en evighet och då bär Tyra på 3 påsar. Jag hade bara köpt en sak vilket var en fläktare eftersom jag behövt det ett tag nu. Det är verkligen kokhett på sistonde.
Sen går vi till nån vintage butik. Jag hittar massor av fina smycken men Tyra klagar hela tiden.
"Kom igen!" stönar hon. "Jag vill faktiskt till ASOS"
"Ja, ja, jag vet. Vi ska dit men först ska jag köpa det här halsbandet" säger jag och håller upp uggle smycket i min hand. Hon himlar med ögonen och väntar otåligt på mig när jag står i kassan.
Sen tar hon min hand och släpar mig dit.
Resten av dagen blir likadan och till slut bär vi båda på massor av påsar. Vi bestämmer oss att vila och ta "middag" vilket blir glass. Jag beställer en med marshmallows, choklad och mango glass. Tyra tog bara naturell med jordgubbar på.
"Gud vad du är tråkig" säger jag med munnen full av mjukglass.
"Ha-ha" säger hon ironiskt. Jag skrattar och efter tio minuter är vi klara och går hem. Den sista biten var så jobbig att jag skulle dö men på något sätt klarade vi oss.
Tyra låser upp dörren och vi kliver in i det varma huset. Vi går direkt in till hennes rum efter att vi hälsat på hennes mamma. Hon erbjuder oss saft som vi nöjt tar emot. 
"Kommer du sova över mig idag?" undrar hon. Jag tittar på klockan 8. Sen tittar jag ut. Det är fortfarande rätt så ljust.
"Ledsen men tror inte det" svarar jag. Hon nickar förstående men jag ser en gnutta besvikelse i hennes blick.
"Då är det bäst om du går nu" säger hon till slut. Jag mumlar ett japp och dricker upp all vätska som finns i glaset. Jag ställer det på hennes skrivbord och tar tag om min väska. Hon följer med mig till dörren och vinkar av mig. Jag hatar att lämna Tyra. Jag känner mig alltid så nedstämd men inte lika mycket idag. Jag känner att jag behöver lite tid, att tänka....ensam.
Jag springer hem och bryr mig inte om att massor av personer stirrar på mig. Jag vill hem, tänker jag bara gång på gång. Till slut ser jag det trygga huset som jag kan kalla mitt hem. Jag vrider om nyckeln och stiger in. Jag möts direkt av mamma som ger mig en gosig kram.
"Hej mamma" säger jag förvånat.
"Hej gumman" svarar hon. "Jag har saknat dig hjärtat."
"Har saknat dig med" hon avslutar kramen.
"Vad har du gjort med Tyra då?" undrar hon med nyfikna ögon. Ska jag berätta...? Jag tvekar och biter mig i läppen men till slut bestämmer jag mig.
"Du vet min förr förra pojkvän, Justin?" frågar jag försiktigt. Hon nickar.
"Superstjärnan, oo ja"
"Jag mötte honom och Ryan" avslöjar jag.
"Men det är ju fantastiskt" säger hon och gör en uppspelt gest. Jeez...
"Mamma.. dom minns inte ens mig" leendet som mamma hade på läpparna försvinner blixt snabbt.
"...jag är ledsen" säger hon och kramar mig ännu en gång. Men jag avslutar kramen lika snabbt som den börjat.
"Mitt liv är en röra. Och om det inte räcker så har han redan en flickvän som är snyggare, kändare, bättre, finare, snällare, sexigare, gulli" babblar jag men hon avbryter mig.
"Tyst! Du är mycket bättre än hon. Och om han inte ser det är han en tönt. Då förtjänar han inte dig." säger mamma lugnande. Det känns så konstigt att jag pratar om detta med henne. Jag har aldrig pratat så här med Tyra förut.
"Tack mamma, du är bäst" säger jag och hon ler mot mig.
Med det klart springer jag upp till mitt rum med väskan på axeln.
Jag plockar direkt datorn ur väskan. Alla elever som går i skolan får en egen dator. Sen när man slutar så får man bestämma om man vill köpa den och ha kvar den eller ge tillbaka den. Så som det ser ut nu så kommer jag nog behålla den. Jag kollar på twitter och kommer sedan på att vi har matte prov nästa vecka. Typiskt!
Jag fiskar upp matteboken ur väskan och sätter mig vid skrivbordet. Jag tar tag om pennan i ena handen och suddet i det andra. Jag bläddrar till sidorna som vi kommer ha prov i. Ska jag satsa på ett E? Förra gången blev ju mamma besviken när jag fick det. C får det bli, tänker jag efter en stunds av funderingar. Jag slår upp anteckningsboken och börjar. Ett tjockt veck i min panna bildas så fort jag läst första frågan.
Hur i helvete ska jag kunna det här. Jag suckar och det känns som om en tomtenisse sitter inne i min skalle med en stor trä hammare i handen och bankar på mitt huvud.
"Börjar jag få dyslexi eller?" säger jag utan att märka det. Mamma har det och det kan gå mig på nerverna ibland eftersom att jag aldrig kan fråga henne om svaret. Jag putar med läpparna och efter trettio minuter bränner min hjärna så jag bestämmer mig för att ge upp. Det är lönlöst..
Jag går tillbaka till datorn och loggar in på twitter igen. Jag märker att jag fått flera hundra tweets. Undrar varför. Jag kollar på dom och dem flesta är från upprörda beliebers eller nyfikna beliebers. vad är det som händer.
Jag går in på Justins profil för att se om det har någonting med honom att göra. Sen märker jag varför jag fått massor av meddelanden. Han har postat en bild på mig! Okej inte riktigt på mig men jag är i bakgrunden med Tyra bredvid mig. Han har tagit en så kallad ''selfie'' med Ryan som smilar i kameran. Man ser inte mig och Tyra så mycket men det går att känna igen oss. Jag sitter i en av solstolarna och Tyra detsamma bredvid mig. Jag sitter vid telefonen och hon läser en bok.
Jag vet inte varför, men jag känner en oro inom mig. Tyra är säkert skitglad men inte jag. Jag har fått flera haters, stalkers och kanske beundrare som vill veta vem jag är.
Usch, life is so difficult. Jag har även fått flera följare likaså Tyra. Men hon har alltid flera som vanligt.
_____________________________________________________________________________________________________
Nej jag är inte död om ni undrar men jag känner mig hemsk... Känner mig dåligt för att detta kapitel kommer upp så sent. Men har varit sjuk men nu är jag på bättrings vägen! Hoppas nästa kapitel går snabbare än detta. Hade inte riktigt nån inspiration så kommentera så kanske jag får mer drivkraft.

RSS 2.0